Hier is ie dan eindelijk! Mijn eigen blogsite. Welkom!

Met mijn blogs probeer ik jullie een kijkje te geven in hoe ik de wereld beleef…..mijn wereld als werkende moeder speelt hier een zeer belangrijke rol in, maar ook allerlei alledaagse dingen, die mij aanzetten tot nadenken en schrijven.

In mijn blogs probeer ik jullie mee te nemen in alles wat mij interesseert, maar vooral ook intrigeert. Allerlei actualiteiten, die stof doen opwaaien in de samenleving of juist niet. Of gewoon iets, wat ik heb gelezen of meegemaakt. Er is maar weinig waar ik geen mening over heb 😉

De uitdagingen die het moederschap met zich meebrengt, de onzekerheid, maar ook de voldoening die het tegelijkertijd geeft en de positieve energie die je eruit kunt halen. Dat zijn onderwerpen, waar ik makkelijk over schrijf, want dat is mijn dagelijkse realiteit.

Daarnaast vind ik het belangrijk om ook mijn persoonlijke doelen te kunnen nastreven. Deze hoeven tegenwoordig niet meer te wijken, omdat je moeder bent. Juist niet, maar dat betekent niet dat het altijd makkelijk is.

We hebben allemaal ambities, de één wat meer dan de ander, maar we hebben ze. Belangrijk is dat je je eigen weg vindt in hoe je deze waarmaakt.

Veel leesplezier!  Laat me vooral weten wat je ervan vindt en volg mij op social media!

Sangita

 

 

Deel dit bericht!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •