Ga je op kraamvisite en heb je een kraamcadeau nodig? Heb je een babyshower, kraamfeest of babyborrel en wil je een op maat gemaakt cadeau?

Ik maak het ideale cadeau voor jou: een luiertaart!

Een luiertaart is niet alleen een heel persoonlijk en origineel cadeau, het is ook nog eens een nuttig cadeau. Ouders van baby’s gebruiken namelijk ontzettend veel luiers.

Reken maar uit: als een baby gemiddeld 6 luiers per dag gebruikt, gebruik je er in een week 42 en verbruik je per jaar 2.190 luiers!!

Daarnaast verwerk ik in mijn luiertaarten allerlei handige spullen voor de ouders en baby, zoals rompers, speentjes, sokjes, slofjes, knuffels, monddoekjes, slabbetjes en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in een luiertaart verwerken.

Ik maak mijn luiertaarten met luiers van het merk Pampers, maat 2 of 3. Veel ouders hebben namelijk al voor de geboorte van hun kind de kleinste maat ingeslagen. Door een wat grotere maat te gebruiken, hoeft de luiertaart niet meteen aangebroken te worden en kunnen de ouders de luiertaart ook even als decoratie laten staan.

Op mijn website heb ik foto’s van een aantal voorbeeldtaarten geplaatst, zodat je je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden, die ik bied. De voorbeelden zijn basistaarten. De mogelijkheden zijn oneindig. Mocht je ideeën hebben, dan denk ik graag met je mee.

Uiteraard worden de luiertaarten in een feestelijke verpakking van cellofaanfolie geleverd.

Interesse?

Heb je interesse? Neem dan vooral contact met me op: sangita.paltansing@gmail.com.

Deel dit bericht!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •